Bröllop 19 september 2015 ♥

Hej! :DD
 
 
Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men det har varit såå mycket med skolan... 2 stora prov på en vecka -.- Men nu har det lungnat sig lite så aa.
 
Ska ändra min header imorgon för att den ska bli ännu mer personlig, så vi får se hur det blir... ;)
BRÖLLOPET!!
Det var för några veckor sen och förlåååååt för att jag inte skrivit om det!
Jag var väldigt nervös innan vi skulle gå in, men det gick jättebra och alla tyckte att vi var jättesöta och jätteduktiga. (Jag, min näst näst äldsta kusin och en annan liten flicka var brudtärnor). Dock när vi gick in i kyrkan så tittade jag ner på den minsta brudtärnan, brudens systers dotter som jag nämt i mitt förra inlägg tror jag. Men det gick jättebra och vi hade de bästa platserna. Det var jättefint, verkligen! Min bästa väns syster sjöng (jag kanske nämt det tidigare), och hon var sjukt duktig som vanligt när hon sjunger. Bruden hade en jättefin klänning och brudgumen var jättefin han med. Det var kul när vi hade gått ur kyrkan, när alla var ute, för då fick vi små, söta påsar som var fyllda med ris som vi skulle kasta på paret. Det var kul, många fick bilder. Paret hade också hyrt en fotograf så det var ju kul med professionella bilder! :))
Sen så gick pappa och min morbror ut och spände fast burkar vid parets bil, och vi åkte till bröllopsfesten på en vingård där vi skulle övernatta. Först var det mingel, vin för de vuxna och läsk för oss andra. Vi tog bilder med släktingarna till paret, jag och min familj, mina kusiner mm. 
Sen så började middagen och det var massa tal, min andra morbror sjöng (vilket jag tyvärr missade för min syssling drog iväg mig till barnrummet) och pappa trollade. Pappa och min ena morbror (inte han med det bästa talet, det kommer sen) var toastmasters! ;)) Det var 2 tal som var de bästa, morfars och min ena morbror. Vi fick maten med VÄLDIGT stora mellanrum, vi var 63 gäster så det kanske inte var så konstigt men ändå... Förrätten jag och de andra barnen fick var grillad toast med ost, skinka och tomat. Det var mycket gott! Jag gissar att jag drack ca. 3,5 flaskor läsk den kvällen...heheheh
Sen så var det tal mm, och sen kom huvudrätten efter typ 1358853354 år ♥-♥. Det var kyckling med någon god sås och potatis! Supergott men jag åt glupskt så det tog slut ganska snabbt ;((( 
Jag satt mellan rätterna med mobilen, matbilder på instagram (helt random I knowww.....) medans alla andra vuxna satt vid proppfulla bord och pratade och stojade. Jag satt själv vid barnbordet. Ångrar att jag inte satte mig vid min ena morbror eller mamma, men aja ;))))
Sen så var det tal mm osv ni fattar, och sen blev det tillslut efterrätt! Efterrätten asså, omg! Den var såååå god! Det var hemgjord vaniljglass med hallon, björnbär, blåbär och någon "bärpulversås" typ. Mina 2 bröder åt inte upp sina så jag tog lätt deras tallrikar och skrapade av resterna av glassen på min i iver. 
Sen så gick min näst näst äldsta kusin hem så jag fick dras med min syssling som är söt ändå, men klängig och väldigt bestämd av sig ;) Men det var kul ändå. Hon drog ut mig där ute och vi hoppade runt i mörkret på parkeringen medans några andra vuxna stod utanför och tog luft. 
Sen så var det en lek igång som var jätterolig! Kan inte riktigt förklara med paret skulle gissa lite bland gästerna iallafall. Jag och min syssling gick sen till barnrummet där min andra syssling kollade på Big Hero 6, vi var ju tvungna att göra något för att roa oss. Så vi satte oss och såg den filmen en stund, åt vingummin och sen gick vi ner igen. Middagen var lite senare över och en del gick hem. Men jag, min ena morbror (som höll det bästa talet), min kusins mamma, pappa, mamma, mina sysslingar och deras föräldrar var uppe och dansade med mig. Paret också, det var jättekul! Dock så var det lite svårt för bruden att dansa med sin klänning, men aja, det gick bra ändå och var superkul! ;) Min ena morbror hade min blomkrans och han var söt och såg rolig ut på samma gång :DD <3333 Vi var uppe till ca. 4 på natten då jag gick in till hotellrummet där pappa, jag och min ena morbror skulle sova. 
Dagen efter åt vi frukost på vingården, vi hade beställt det och det var mycket gott! Jag åt en våffla som var helt okej, ett jättegott ägg och ja. Sen åkte vi hem och den dagen var väldigt lazyyyy ;DD
Åh glömde skriva att det var en lek där slumpvalda gäster fick varsitt kuvert med en månad av alla 12, och den månaden skulle man skriva ett blev till brudparet om hur bröllopsupplevelsen var! Superkul, jag fick maj! :D
Kul! ♥♥
 
Nu sa mamma att jag måste sluta knappa så ja, tack för att du läste och om du gjorde det, skriv "Blubb Blubb" i kommentarerna så vet jag om någon läste allt ;)
Hoppas ni gillade inlägget så hörs vi imon, hejdåå!
xo 
/Maja <3
 
 
♥♥♥ Efterrätten: ♥♥♥