Småland + GLAD HALLOWEEN!!! <3

Hejsan igen! :) 
Några dagar sen jag skrev - är i Småland med min släkt. Har glömt att skriva det men jag är i mormor och morfars sommarstuga med mina kusiner på mammas sidas familj och min mormor och morfar. 
Vi gjorde igår en halloweentårta till, och bilder och info mm. om dessa 2 tårtor (pumpa- och ögatårtan) kommer ett inlägg om snart. Vi gjorde en tårta som såg ut som ett öga! Med vit marsipan, blå iris (blå marsipan) och röda blodådror (röd pyntgelé). Den blev jättesnygg och cool! Bild kommer snart som sagt eftersom jag skriver på skoldatorn och får inte ladda upp egna bilder här. Om ni undrar vad det är för konstiga inlägg som kommit upp nu för 2 dagar sen, (1,2,3,4, osv.) så är det så att jag tänkte förbereda inläggen så jag hade bilder och gifs att ha i inläggen och min signatur så inläggen kunde ha det ändå. 
Vi har en studsmatta här också, vi har filmat med pappas Go Pro där! Det är suuperkul att hoppa och jättekul med Go Pro! 
MIna 2 kusiner, min yngre bror och jag har spelat in lite videos vilket är suuperkul. Vi svarade på frågor och gjorde studsmattevideos. Min ena sötaste kusin spelade också in en video själv - när hon visade vad hon hade tagit med sig hit! :) Hon är så sööt <3333
Och förresten...
 
GLAD HALLOWEEN!!!!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en jättebra halloween-dag än så länge! :D Snart ska vi äta kalkon och sen ska vi mysa!
Kram <3